Inspirerende verhalen vertellen. Een boodschap op de juiste manier verpakken en overbrengen. Geloofwaardig overkomen. Tot de kern doordringen. In de ziel raken. Dat is waar Screentime sinds 1990 voor staat. Producent voor alle audiovisuele content tussen 10 seconden en 90 minuten. Van concept tot creatie. 

Screentime is vanuit haar journalistieke roots gespecialiseerd in het creëren van echte verhalen op het kruispunt van documentaire en factual entertainment. Impact en bereik zijn onze toverwoorden. Bij Screentime maken we producties waar we zelf ook graag naar kijken.  

Belangrijkste wapenfeiten:
Met Paradijsvogels, de titel van een serie over kleurrijke en spraakmakende mensen voegen we een nieuw begrip aan de taal toe. Sinds ons programma is het trademark van opvallende types dat ze Paradijsvogel worden genoemd.

Door de serie I Love bij NET5 ontstaat er een hype rond alles dat met 'I Love' in verband gebracht kan worden. Van I Love de Markt tot I Love 80s feesten.

Een Emmy nominatie voor Klasgenoten van Anne Frank als special van De Reünie. Deze inzending komt voort uit de productie van de gelijknamige documentaire die ook door de KRO NCRV is uitgezonden.

Contact
Screentime Entertainment B.V.
Peter Wingender

Amstel 352 | 1017 AS Amsterdam
M:+31 (0)6 5392 1119
T: +31 (0)20 845 0902

E: meetme@screentime.nl

© 2019 | Screentime Entertainment B.V.